BRF Mörbybacken 1
P-platser/Garage

P-platser

Garage och parkeringsplatser på föreningens mark upplåtes med individuella kontrakt som inte kan överlåtas. Priserna är för p-plats 220 kr/månad, p-plats med el 320 kr/mån, laddplats för elbilar och laddhybrider 770 kr/månad. Platserna är en bristvara och kötiden är två till tre år. Kommunen har dock p-platser inom vårt område som är avgiftsbelagda via betalautomat.

Garage

Garage 550 kr/kvm och år samt en avgift på 80 kr/månad som avser elektronisk dörröppnare. Kötiden för garage är ungefär den dubbla jämfört med för P-platser. Endast en P-plats per hushåll eller garageplats gäller. Parkering framför garage är ej tillåten. Det är heller inte tillåtet att ladda bilen i garaget

Vår ekonomiska förvaltare Ekoxens Företagstjänst AB som du når på tel 0707-53 50 29 är de som du anmäler ditt intresse till och som upprättar kölistan. För att stå i kö måste du uppfylla en del villkor:

– Du skall vara fast boende och folkbokförd i föreningen eller innehar hyreskontrakt för lokal.

– Lokalhyresgäst erbjuds endas P-plats, ej garage

– Du skall inneha bil och körkort vilket du måste styrka genom att lämna in kopia på registreringsbevis och ditt körkort

– Du kan både stå i kö för P-plats respketive garage

– Den som redan har P-plats/garage kan stå i byteskö för att komma närmare bostaden

– Efter att ha erbjudits plats och tackat nej två gånger placeras du sist vid ett tredje nej.

Extra förråd

Föreningen har ett antal förråd till uthyrning. Bor du i området är priset 350:-/kvm/år, bor du någon annan stans är priset 450:-/kvm/år. Företag betalar 550:-/kvm/år + moms. Önskar du hyra förråd lägger du en lapp i föreningens gröna brevlåda bredvid källardörren vid AW 8.

 

Mrbybacken 1, Danderyd