BRF Mörbybacken 1
VÅRA FÖRVALTARE

Teknisk förvaltare

Cemi är vår tekniska fastighetsförvaltare och har hand om den långsiktiga skötseln av våra fastigheter. Våra förvaltare heter Pontus Hederstedt och Jonas Willbeck och dessa nås på telefon 0774-400 990 vardagar 07.00-16.00.

Teknisk förvaltare         Pontus Hederstedt Chef Teknisk förvaltning        Jonas Willbeck

Ekonomisk förvaltare

Ekoxens Företagstjänst AB har hand om avgifts- och hyresdebitering för lägenheter, lokaler, förråd garage och P-platser. Ekoxen når du på info@ekoxens.se eller telefon 0707-53 50 29 på förmiddagar mellan 9-12.

Du kan själv kontrollera att dina uppgifter i deras register stämmer. Du går då in på ekoxens.realportal.nu fyll i ditt användarnamn som du hittar på dina avgiftsavier. Lösenordet får du via mail om du klickar på ”glömt lösenordet”. Du kan även logga in via Bank-ID.

Där hittar du en kopia av dina hyresavier och kan se om de är betalda eller inte (oavsett betalsätt). Du kan också hämta ut ett registerutdrag som visar vilka uppgifter som föreningen har om dig som person (kontaktuppgifter, hyrda objekt o s v). Om inte mailadressen finns inlagd så gör det för att få en smidig kontaktväg för både förvaltare och styrelse.

Går du in under Brf Information kan du ta ut underlag för en ”mäklarinformation” eller underlag till banken om du vill lägga om dina lån.

  

Hyror och avgifter   

Heidi Sjöqvist

Ekonomisk förvaltare
Karl-Gunnar Sjöqvist

 

 

Mrbybacken 1, Danderyd