VÅRA FÖRVALTARE

Teknisk förvaltare

Från och med 2021 har vi en ny samarbetspartner när det gäller den tekniska förvaltningen. Vi har fått ett bra avtal med Renew som tar hand om driften av våra fastigheter. Det omfattar såväl fastighetsskötsel, löpande underhåll samt renoveringar. Uppdraget omfattar även upphandlingar i deras regi utan kostnadspåslag. De genomför besiktning före ombyggnad och vid avflyttning. De har egen jourservice mellan 17 – 08 samt helger vilken även omfattar störningsjour med rapportering. Använd inte jouren annat än då fara person- eller egendomsskada föreligger. Styrelsen för Brf Mörbybacken1 förbehåller sig rätten att debitera kostnaden på den som kallar jouren i onödan.

Förvaltare, VD
Daniel Ilic

Du kontaktar dem på info@renewservice.se

Eller via hemsidan: https://renewservice.se

Du kan också ringa på telefon 08-34 38 00 mellan 8 – 17

Övriga tider träder jouren in. Denna skall dock inte användas annat än då fara person- eller egendomsskada föreligger. Styrelsen för Brf Mörbybacken1 förbehåller sig rätten att debitera kostnaden på den som kallar jouren i onödan.

Boende som behöver hjälp i hemmet för olika ändamål kan via samma telefonnummer få hjälp av Renews ”Handy man”. Minimiavgiften är 2 tim inkl resa och kostar 800 kr efter rotavdrag.


Ekonomisk förvaltare

Ekoxens Företagstjänst AB har hand om avgifts- och hyresdebitering för lägenheter, lokaler, förråd garage och P-platser. Ekoxens F AB når du på:

Du kan själv kontrollera att dina uppgifter i deras register stämmer. Du går då in på ekoxens.realportal.nu fyll i ditt användarnamn som du hittar på dina avgiftsavier. Lösenordet får du via mail om du klickar på ”glömt lösenordet”. Du kan även logga in via Bank-ID.

Där hittar du en kopia av dina hyresavier och kan se om de är betalda eller inte (oavsett betalsätt). Du kan också hämta ut ett registerutdrag som visar vilka uppgifter som föreningen har om dig som person (kontaktuppgifter, hyrda objekt o s v). Om inte mailadressen finns inlagd så ber vi dig göra  det för att få en smidig kontaktväg för både förvaltare och styrelse.

Går du in under Brf Information kan du ta ut underlag för en ”mäklarinformation” eller underlag till banken om du vill lägga om dina lån t ex.

Hyror och avgifter Ekonomisk förvaltare
Heidi Sjöqvist Karl-Gunnar Sjöqvist