Värt att veta

Var rädd om din temperaturgivare

I samtliga våra lägenheter sitter en temperaturgivare som via en liten radiosändare rapporterar in lägenhetens temperatur.  Dessa är installerade för att vi ska kunna se att värmen fördelas ut på ett optimalt sätt till samtliga boende.

Det har, vid renoveringar, ibland visat sig att dessa mätare har tagits bort. En mätare kostar 700 kr plus arbete och frakt. Denna kostnad debiteras den boende. Mätaren är en liten vit dosa som sitter i brösthöjd. Oftast monterad i lägenhetens hall. Batterierna har en livslängd på ca 20 år.

Då det gäller markiser

För att sätta upp markis måste du först inhämta styrelsens tillstånd. Markiser tillåts endast vid balkonger, alltså inte på de släta ytterväggarna. Markisens färg bör ansluta till och matcha husets färgsättning på ett diskret sätt.

Så här bokar du tvättstugan

Tvättid kan du boka måndag-lördag med din låsbricka (”plupp”) på bokningsskärmen i tvättstugan. Du kan även boka via datorn eller din mobil. Hur det går till framgår av dokumentet boka tvättstuga digitalt.

Länk till ”Boka tvättstuga via dator och/eller mobil”.

Pryllokal

Ge det du inte behöver – ta det du vill ha.

Du vet väl att vi har en egen pryllokal. Där kan du lämna in dina överblivna prylar som andra kanske har nytta av. Eller du kan själv fynda.

Inga pengar förekommer. Du får ta det vill ha – du ger det du inte behöver.

Det som blir kvar skänks till välgörande ändamål. Välkommen till källaren på August Wahlströms väg 12.

Vår pryllokal är öppen torsdagar 18.30 till 19.30

Så ställer du in motorvärmaren

Instruktion för motorvärmare >>>

Hjälp med garageporten

Om du behöver hjälp med garageporten kontaktar du Garageportexperten på telefon 010-4952747.

Mät din bostad

Så mäter du din bostad >>>

Så fungerar porttelefonen

Hur du respektive din besökare går tillväga för att öppna porten framgår av nedanstående dokument. Då du tittar på länken skall du som bor i AW 1 (höghuset) trycka på # för att släppa in din besökare.

Så här gör du: Porttel boende >>>

Så här gör din besökare: Porttel besökare >>>

Tele2 – Kostnadsfritt startutbud:

Kundservice för boende: tel 90222. För information se: www.tele2.se

Digitalt Startutbud är tillgängligt utan särskild kostnad för den boende förutsatt att man har en tv-mottagare med inbyggd digital-tv-box (DVB-C) eller med hjälp av digital-tv-box.

Bruksanvisning för fönster

Bruksanvisning för fönster